28 de septiembre de 2014

Sortida a Sitges

Aquest dissabte dia 27/09/2014 ens va donar per anar a Sitges. La qüestió és que a internet posava que hi havia jornada de portes obertes i allí estava tancada fins i tot la biblioteca.

 Tot i així passejant pel barri antic hi havien uns tallers oberts d'entrada lliure amb fotos, un de les festes amb els dimonis i més i l'altre era d'un pintor de pintures a l'oli. D'allí va començar l'etapa dels caminaires, primer el passeig marítim a ple sol, al final d'aquest vam trobar unes paradetes d'artesans que si més no ens podíem resguardar del sol fent veure que ens interessava la mercaderia i ens ficant-nos sota el seu tendal aprofitàvem la sombra.

 La segona etapa va ser de tornada cap al centre del poble, fent ziga-zaga pels carrers residencials i sota tot pronòstic el premi va ser per nosaltres, és a dir, vàrem arribar allà on volíem, el bar per dinar, com no. A partir d'aquí l'equip es va començar a desfer, va haver-hi gent que va abandonar la missió i els que ens vam quedar, ven convençuts del nostre pla, continuarem la nostra ruta que aquesta vegada passava pel cementiri, molt maco, una mica petitet però molt maco.

 I això és tot, per què la resta no té res d'excepcional, tren i cap a casa o el que sigui, bé, fins a la pròxima.

1 comentario:

  1. carlos martinez osorio29 de septiembre de 2014, 13:00

    ¿Que estaba cerrado todo? Teníais que haber ido esta semana, el viernes empieza el Festival de cine fantástico, seguro que estará más animado...

    ResponderEliminar

TNC: Els criminals

  Hoy viernes, los socios con entrada de Apropa podrán ver en el TNC la obra de Ferdinand Bruckner Els criminals. Bruckner fue un escritor a...