22 de julio de 2014

Personatges Marvel: Llobató


Carismàtic, rabiós i molts més adjectius se li poden atribuir a un dels mutants més adorats i coneguts de tota la història màrvel. La seva primera aparició va ser al Increhible Hulk de 1974, però abans d'això aquest super llobató va tindre un passat. El seu nom veritable és James Howlet, va néixer a Alberta Canadà, un lloc tranquil en teoria però aviat van començar els problemes per aquesta família amb la mort del pare de Llobató, assassinat a mans d'un empleat del seu negoci va matar el seu pare i la venjança del nostre amic va ser ni més ni menys que matar a l'autor del crim i ferir al seu fill adoptant el nom de l'empleat, i així va passar a donar-se a conèixer com Logan. D'aquí en endavant la vida del superheroi es centra en les baralles i els enfrontaments guanyanse el nom de Llobató fins arribar a conèixer a un altre depredador, Dents de Sable, personatge que va passar a ser un dels seus arxiconeguts enemics després de matar a la Guineu Platejada dona de la qual Logan va enamorarse.
Dents de sable, l'enemic número 1 de Llobató
The Flight, grup en el qual
 forma part
Llobató és un home d'acció i com no arribada la Primera Guerra Mundial ell no se la podia perdre i va fer d'expert en gabinets i explosius a les Forces Especials, i un cop cansat d'això decideix recorre el món, el seu primer destí va ser China i voltant voltant arriba fins al Japó on coneixeria a sers molt productius per al seu desenrotllament personal, però evidentment ell no pot parar quiet i decideix salvar Escòcia dels nazis i fins i tot participar en la Guerra Civil espanyola. Poc després coneix al Capità Amèrica i a la Vídua Negra i continua lluita que te lluita, això si, per una causa noble.

Dama Mortal, un altre personatge decidit
 a barallarse amb el nostre amic.

Més endavant s'allista al programa Arma X on coneixerà i tornarà a veure a molt gent defensora del bé tot i que alguns com Dents de Sable no siguin del seu agrado. Al final decideix deixar-se de superheroicitats i marxa cap a la muntanya a fer vida rural peròes segrestat per Arma X els quals l'injecten adamantium a tots els seus ossos fins i tot a les urpes eines que ni tan sols ell sabia que posseïa (el món del còmic no es el món de les pel·lícules, sense tindre més merit cap del dos). Aleshores comença a participar en missions defensives del món, al costat de superherois i contra dolents anàrquics fins a tornar al seu país natal i liderar el grup Alpha Flight. És en aquest punt on Charles Xavier decideix demanar a Llobató que s'apunti a la patrulla-X cosa que ell accepta com tots sabeu jejeejjee.

2 comentarios:

  1. carlos martinez osorio22 de julio de 2014, 12:51

    Lo que no sabía es que Lobezno era especialista en interiorismo, lo digo por lo de los "gabinets" (serán más bien ganivets, ¿no?; los gabinetes en mi tierra son habitaciones dedicadas a despachos o bibliotecas...), ja, ja. Bromas aparte, estupendo artículo, aunque espero que también dediques algún artículo a personajes que no sean de Marvel, un saludo

    ResponderEliminar
  2. Gracias por la corrección, no se te escapa una, en cuanto a los otros personajes Marvel, ahora estoy con los conocidos para engancharos, espérate que empiece a poner menos conocidos, te sorprenderás, salud!

    ResponderEliminar

Sortida Monistrol

 El Sábado fuimos a Monistrol de Monserrat y estuvimos desayunando y comiendo.  Pasamos un buen día.Estuvimos en la zona del rio  y por el c...