29 de abril de 2014

Ofertes Voluntariat

Oferta:  Reforç acadèmic.

La  Fundació els tres turons, es una entitat de iniciativa social que te com a missió  treballar per la  promoció i  suport de la salut mental comunitària en les diferents vessants de la rehabilitació  psicosocial: preventiva, de lluita contra l´ exclusió social , assistencial, rehabilitadora i formativa, d´ integració social i laboral en l´ entorn comunitari.

El servei de joves esta adreçat a oferir un espai de transit que faciliti que els joves puguin millorar els seus recursos psicosocials per tal d’iniciar o re emprendre un projecte d’inserció ajustat a les seves necessitats personals, formatives i/o laborals.

Funció del voluntari: Oferir un suport a nivell de continguts acadèmics en el projecte d’inserció formativa dels joves atesos al servei.

 Requeriments del  voluntari:  Persones amb competències en l’àmbit de la docència o bé amb nivell acadèmic suficient per dirigir sessions de reforç escolar amb joves que estan estudiant l’ESO

Disponibilitat: A concretar

Lloc de desenvolupament  : Seu  Servei de joves, C/Pintor Casas,22.


Oferta:    Taller de creació plàstica.

El Taller de creació plàstica forma part de les activitats del club social, en el mateix es treballen diferents propostes relacionades amb la pintura i l’escultura, necessitem una persona per la part pictòrica del taller, intentem relacionar alguns dels treball efectuats,  amb propostes relacionades amb activitats de la comunitat com ara el cartell de carnaval del barri o d’altres.

Funció del voluntari: Tallerista

 Requeriments del  voluntari: Tenir coneixements de tècniques plàstiques, tenir  més de 18 anys,  empatitzar amb el col•lectiu de persones que pateixen trastorns mentals.

Disponibilitat: Tots els dilluns no festius  de 10 a 11:30

Lloc de desenvolupament  : Centre Civic Carmel

Interessats: trucar  934351472 (preguntar per Alexandra)
enviar un e-mail a voluntariat@els3turons.org
                           alexandra.lara@els3turons.org



No hay comentarios:

Publicar un comentario

TNC: Els criminals

  Hoy viernes, los socios con entrada de Apropa podrán ver en el TNC la obra de Ferdinand Bruckner Els criminals. Bruckner fue un escritor a...