16 de febrero de 2014

A RITME DE COUNTRY

Bon dia a tothom, avui farem una petita escapada al country, i penjaré uns vídeos del que seria una barreja de l'inicial country, es a dir, el country en el seu estat pur y la música pop.
Com que les lletres són part molt important en aquest estil els vídeos porten la traducció escrita i us recomano que la llegiu, val la pena aquesta música pren més sentit quan saps el que vol transmitir el cantant.

Les bandes estan formades pels mateixos instruments que en un grup de música pop, guitarra electrica amb so net, baix, bateria i normalment guitarra acústica.

Aquest estil va sorgir a Nashville i més endavant, cap allà els anys '70 va fer-se més popular.

Aquesta cançó és del Jason Aldean, parla de l'amor que és un tema que a l'igual que el pop espanyol s'utilitza molt, tot i així la música i lletra son d'autentic Country-pop.


I aquesta es titula "L'afortunat", en aquest cas canta una noia que es diu Alison Krauss i la banda Union Estation, és una cançó molt dolça amb un petit missatge o gran, no sé, llegeix-la i digueu-me que en penseu.


Jamey Johnson "In Color", la veu d'home al més pur estil country i lletra amb més sentiment.


Una mogudeta, sons més purs fusionats amb molta força, aquesta és enganxosa. Big & Rich "Party Like Cowboyz".


Aquesta és de les meves preferides, es diu Gretchen Wilson,fa un Country-pop molt autèntic i amb molta energia, en aquesta cançó "Outlaws and Renegades" ("Descarats i Traïdors") ella es queixa perquè no sap on són aquest tipus de nois i noies.


Bé doncs, fins a la pròxima. Salut i molt de ritme!!!

1 comentario:

Cine Bosque 27-3-2024

 Esta tarde tenemos la salida mensual para ir al Cine Bosque a ver una película. Estas son las películas que podéis ver hoy en primera sesió...