24 de enero de 2014

ONCE

Hola nois i noies, ja se que jo no sóc l'encarregat de les pel·lícules però m'agradaria des d'aquí recomanar-vos una, Once. La pel·lícula tracta d'un guitarrista força bohemi que toca la guitarra per allà on pot, entra d'altres, el carrer, és on mes sel veu, per altra part també apareix una noia i com ja sabem música i amor van units, tot i que en aquest cas es tracti d'un amor especial. Cal afegir que és una especie de musical però molt calmat i amb unes cançons la majoria tranquil·les, malenconioses, etc..., al vídeo estan totes les cançons de la pel·lícula completes i he de reconèixer que quan tinc un moment de tranquil·litat acostumo a escoltar-la.La pel·lícula la podeu trobar al la biblioteca BCN GRA.Vila de gràcia i el cd amb la banda sonora està a la mateixa biblioteca i també a la BCN GRA.Jaume Fuster. Us ho recomano.

La banda sonora és bona però la pel·lícula posa els pèls de punta de tant de sentiment que expressen els fragments de l'obra.

3 comentarios:

  1. A quien ha escrito el artículo: Si quieres proponer la película para alguna sesión de los viernes puedes hacerlo de dos maneras: bien acudiendo a la comisión de cine que se reune cada tres o cuatro meses para proponer películas (en este blog avisamos siempre del día de la reunión cuando comentamos la película que se va a programar), bien diciéndoselo a algún compañero que vaya a esa comisión y que la pida en tu nombre. No tenemos ningún problema en programarla si nos la proponen, estamos abiertos a todo tipo de películas, pero no podemos pensar en todas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Carlos, soy el Xavi, el artículo lo he realizado más que nada por la música i también por lo sentimental del film, de todos modos gracias por la oferta.

      Eliminar
    2. Molt bé Xavi, el bloc em sembla una eina boníssima també per recomanar pelis, músiques, espectacles, o qualsevol aspecte relacionat amb l'oci, el lleure la cultura,etc.,i que pot ser d'interès pels socis, moltes gràcies per seguir guarnint el bloc, segueix així.

      Eliminar

TNC: Els criminals

  Hoy viernes, los socios con entrada de Apropa podrán ver en el TNC la obra de Ferdinand Bruckner Els criminals. Bruckner fue un escritor a...