21 de octubre de 2012

LOS SUAVES (1º PART)


   

 
 
Demà dilluns 22 d'octubre a les 11 del matí, al programa de ràdio Matí Positiu, dins la secció musical del retrovisor,recordarem durant dos programes la trajectoria musical dels Suaves, la banda de rock en actiu  més veterana de Galícia, on tot just avui (i també a Euskadi) s'hi han celebrat les eleccions generals per a la presidència de la Xunta gallega (i per a lehendakari basc).En aquesta 1ª part recordarem els orígens i l'inici  del grup fundat a Ourense el 1981 pels germans Yosi i Charly Domínguez,que son els únics membres de la formació original que encara hi són fins ara. El seu primer concert va ser el 13 de novembre del 1981 com a teloners dels Ramones a A Corunha.
Durant els anys 80 publiquen 4 àlbums: "Esta vida me va a matar" (1982), "Frankenstein" (1984), "Ese día piensa en mi" (1988) i el doble en viu "Suave es la noche" (1989), dels quals destaquen cançons com "Peligrosa María", "Siempre igual" o "Dolores se llamaba Lola". Us deixem amb uns videos seus.

        "Peligrosa María" ("Esta vida me va a matar", 1982) y "Frankenstein" ("Frankestein, 1984)

"Dolores se llamaba Lola" ("Ese día piensa en mi", 1988)

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Sortida Monistrol

 El Sábado fuimos a Monistrol de Monserrat y estuvimos desayunando y comiendo.  Pasamos un buen día.Estuvimos en la zona del rio  y por el c...